Recensamantul lui Robu: Cersetori cu repetitie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.09.2012 09:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au continuat, în aceste zile, acţiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii şi a minorilor lipsiţi de supraveghere, conform Legii 155/2010. 

Astfel, în week-end, poliţiştii locali au identificat pe străzi un număr de 40 de persoane care apelau la mila publică sau vagabondau, din care patru minori, aceştia fiind predaţi la centrul de pe str. I. Slavici, iar opt adulţi au fost preluaţi spre consiliere de către Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară.
Din cele 40 de persoane, 14 au domiciliul în Timişoara, patru în judeţul Timiş şi 22 în alte judeţe ale ţării. 30 dintre ei au fost depistaţi în mod repetat.
Pe parcursul săptămânii trecute au fost depistate un număr de 110 persoane, dintre care şapte minori. 35 au domiciliul în Timişoara, 9 în Timiş şi 66 în alte localităţi din ţară.
Un număr de 29 persoane au fost preluate spre consiliere de către serviciile sociale, iar cinci persoane au fost preluate de către poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Naţională fiind depistaţi în cadrul acţiunilor organizate în zona Buziaşului, unde au fost demolate mai multe colibe improvizate. 77 dintre aceştia au fost depistaţi în mod repetat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.