Referendumul scaunelor la Facultatea de Arte

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2013 12:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In cadrul unui parteneriat intre Facultatea de Arhitectura a Universitaţii Politehnica Timişoara şi Facultatea de Arte a Universitaţii de Vest s-au iniţiat mai multe programe de schimburi academice şi culturale, printre care proiecte de amenajari ale acceselor in Facultatea de Arte şi facultaţile U.P.T., expunerea, in custodie, a lucrarilor de arta ale studenţilor de la Arte, expoziţii reciproce ale studenţilor celor doua facultaţi şi alte activitaţi comune cerute de realitatea timişoreana.
In acest context, joi, 5 decembrie 2013, la ora 14, se va vernisa in sala de expoziţii a Facultaţii de Arte (str. Oituz nr.4) un eveniment care prezinta 25 de variante de reamenajare a holului de acces in facultate şi exerciţii de mic mobilier ale studenţilor anului V şi III Amenajari Interioare.
Este singurul exerciţiu de transpunere in practica a unui proiect teoretic din cadrul Facultaţii de Arhitectura.
Vor fi expuse peste 15 variante de scaune cu design unicat, concepute de studenţi şi executate tot de ei, din materiale diferite şi cu rezolvari inedite şi surprinzatoare.
Variantele de amenajare a holului vor fi supuse votului membrilor Facultaţii de Arte, urmand sa se aleaga soluţia care va fi pusa in practica.
Parteneriatul care va continua şi cu alte activitaţi comune este coordonat de decanul Facultaţii de Arte, Vica Tila Adorian, şi arh. Mihai-Corneliu Donici.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.