Reprezentantul GUVERNULUI in judetul TIMIS se agita, dar nu poate face nimic pentru angajatii TRANSPORTULUI PUBLIC din TIMISOARA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.02.2018 12:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La Instituţia Prefectului, a avut loc, in cursul zilei de 1 februarie, o şedinţa a Comisiei de Dialog Social a judeţului Timis, condusa de prefectul Eva-Georgeta Andreaş.
Comisia a fost convocata ca urmare a solicitarii Sindicatului Independent  „Armonia” din cadrul Societaţii de Transport Public Timişoara care, intr-o petiţie adresata Instituţiei Prefectului, a semnalat faptul ca angajaţii nu şi-au primit drepturile salariale pe luna decembrie, iar pentru luna noiembrie banii au fost acordaţi in tranşe de 200-300 de lei in decurs de şase saptamani.
In petiţia adresata Instituţiei Prefectului, se solicita plata la zi a drepturilor salariale, demiterea directorului general şi renegocierea contractului colectiv de munca.
La comisia de dialog social a participat, din partea Societaţii de Transport Public Timişoara, directorul general adjunct, Nicolae Bitea, care a afirmat ca, de la data depunerii petiţiei, au fost achitate drepturile salariale pentru luna decembrie, in mare parte.
Avand in vedere faptul ca celelalte solicitari nu sunt de competenţa Comisiei de Dialog Social a judeţului Timiş, prefectul Eva-Georgeta Andreaş le-a recomandat membrilor de sindicat sa se adrese Comisiei de Dialog Social de la nivelul Primariei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.