Restrictii de trafic pentru parada militara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.11.2013 15:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In contextul paradei militare organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Serviciul Rutier Timis va dispune masuri specifice de competenta in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului rutier.
Pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si in conditii de siguranta, avand in vedere efectuarea antrenamentului general de sambata, 30 noiembrie a.c., precum si a paradei militare de duminica, 01 decembrie a.c., se vor impune restrictii de trafic dupa cum urmeaza:
Circulatia autovehiculelor va fi restrictionata astfel:

30.11.2013 / intre orele 09:30 – 11:30 pe strazile Mocioni, Melentie Draghici (Industria Lanii), Dimitrie Gusti, Hector, Filipescu si bulevardul Revolutiei (doar sensul dinspre Podul Decebal spre Continental)
01.12.2013 / intre orele 09:00 – 12:00, pe strazile Mocioni, Melentie Draghici (Industria Lanii), Dimitrie Gusti, Hector, Filipescu si bulevardul Revolutiei (cat si a tramvaielor).

Totodata, in zilele de 30 noiembrie a.c. si 01 decembrie a.c., in intervalul orar 06:00 – 13:00, se interzic opririle/stationarile pe bulevardul Tache Ionescu (sectorul de drum de la intersectia cu strada Filipescu pana la intersectia cu strada Badea Cartan), bulevardul Revolutiei (sectorul de drum de la intersectia cu strada Mocioni pana la intersectia cu strada Hector), Mocioni, Industria Lanii, strada H. Coanda.
Serviciul Rutier Timis solicita conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului, sa circule cu maxima atentie,  sa nu parcheze autovehiculele in apropierea zonelor restrictionate pentru circulatie. De asemenea, se solicita respectarea semnalelor agentilor de politie rutiera aflati in trafic pentru devierea acestuia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.