RESTRICTII RUTIERE la Spitalul de Copii si Pasajul Jiul

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2016 13:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

De la data de 1 august 2016, circulatia rutiera prin pasajul Jiul se inchide complet pentru o perioada de timp de minim doua saptamani in vederea lucrarilor de modernizare a pasajului de sub calea ferata.

Astfel, incepand de joi, 28 iulie 2016, sensul de mers de pe str. Coriolan Brediceanu, care in prezent este de la Piata 700 spre Calea Circumvalatiunii va fi modificat, urmand ca sensul de mers sa se deruleze de la Circumvalatiunii inspre Piata 700.
Circulatia pe strada Coriolan Brediceanu se va desfasura pe doua benzi de circulatie pana la intersectia cu str. Iosif Nemoianu si pe o banda de circulatie de la str. I. Nemoianu pana la str. Paris. Strada C.Brediceanu, pe tronsonul cuprins intre strazile 9 Mai si Paris, va avea sensul de circulatie neschimbat, dinspre 9 Mai spre Paris.

De asemenea, de joi, 28 iulie 2016, vor intra in vigoare restrictiile rutiere din zona Spitalului de copii „Louis Turcanu” (Piata Regina Maria).
Astfel, relatia Centru/Catedrala-Nord nu se va putea efectua prin Piata Regina Maria (Spitalul de copii- Republicii-Pasajul Jiul), ci numai prin Piata Regina Maria(Spitalul de copii)-Piata 700.

Relatia Catedrala (Centru)-Spitalul de Copii va fi utilizata strict pentru deservirea spitalului si se va efectua pe amplasamenul liniilor de tramvai.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.