Revolutionarul PSD si revolutionarul PSD subversiv

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 14.11.2012 18:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Revoluţionarul Liviu Băcana este un tip dintr-o bucată. Bineînţeles, în afară de momentele când nu sperie porumbeii din Piaţa Victoriei cu megafoanele PSD-ului, când nu e atins de sindromul divin al lui Ion Iliescu şi când nu-l bântuie calitatea pe care i-o conferă istoria.

În rest, e un om normal, cu care se poate discuta omeneşte, chiar de gaşcă, un familist convins.
Fiind un revoluţionar care de cele mai multe ori spune ce gândeşte, în afară de momentele când nu spune, Liviu Băcana a ţinut să desluşească culisele scrisorii adresate timişorenilor în numele Societăţii Timişoara şi semnată de şase revoluţionari.
Iată ce spune revoluţionarul Liviu Băcană (sursa: contul lui de facebook) despre revoluţionarul Adrian Sanda, cel care apare ca unul dintre cei şase semnatari, fost secretar de stat al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi membru PSD: ""Scrisoarea" este scrisa de Adrian Sanda! Ea nu este rea chiar daca, intr-un mod de trista amintire, este ticluita subversiv, in sensul ca asazisii autori nici macar nu stiu de ea! Draga Adi Sanda, atunci cand te adresezi in numele cuiva fa-o si in cunostinta persoanelor respective! Apoi nu uita cine ai fost tu in acele momente si daca ai vreo legatura cu cele intamplate atunci! E valabil si pentru Societatea Timisoara! Puteai scrie "membri societatii timisorene", era mult mai corect! Societatea Timisoara si-au insusit-o altii si ea trebuie combatuta pe fata nu cu tertipuri neo-securiste! In rest, semnez si eu, acum ca stiu continutul scrisorii, tocmai fiindca sunt de acord cu cele scrise in totalitate dar si in calitatea pe care mi-o confera istoria! Deci, esenta e formidabila, manipularea lasa de dorit! Cu drag al tau amic Liviu Bacana! Retine Adi, un adevarat membru PSD nu se ascunde dupa nimicuri de genul asta! In rest, numai de bine!".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.