Rezervorul cu afghani

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.01.2012 13:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Bors - Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat cinci persoane din Afganistan ascunse într-un compartiment special amenajat lângă rezervorul pentru combustibil al unui automarfar încărcat cu profile de aluminiu, care intenţionau să iasă ilegal din România pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

În data de 22.01.2012, în jurul orelor 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul grec Ioannis K, în vârstă de 56 ani, şofer al unui automarfar înmatriculat în Grecia care transporta paleţi cu profile de aluminiu având ca şi destinaţie finală Austria.

În urma controlului fizic al automarfarului efectuat cu aparatura 'Roentgen' din dotare, au fost descoperite cinci persoane de sex masculin.

Cei cinci bărbaţi au fost descoperiţi într-un locaş special amenajat lângă rezervorul pentru carburant al automarfarului, aceştia stăteau întinşi pe burtă pe lungimea rezervorului, încercand astfel să treacă ilegal frontiera de stat.

Din cercetări, a rezultat că persoanele descoperite sunt de cetăţenie afgană şi intenţionau să ajungă ilegal în spaţiul Schengen.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.