Rezervorul dauneaza grav... contrabandei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.08.2014 15:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In ultimele 48 de ore politistii de frontiera din judetul Timis au depistat peste 11.000 tigarete de contrabanda, la Punctul de trecere a Frontierei Moravita, pe care un cetatean roman a incercat sa le introduca in tara, ascunse in rezervorul masinii.

In data de 08.08.2014, in jurul orei 00.20, in Punctul de trecere a Frontierei Moravita, pe sensul de intrare in tara s-a prezentat cetateanul roman Calin M.,calatorind cu autoturismul proprietate personala, marca Ford.
Deoarece existau suspiciuni cu privire la persoana in cauza, politistii de frontiera si lucratorii vamali au decis efectuarea unui control amanuntit in urma caruia a fost gasita ascunsa si nedeclarata, intr-un locas special amenajat in locul destinat rezervorului autoturismului, cantitatea de 11.280 tigarete de contrabanda marca „Pall Mall Blue” si “Trokadero”, in valoare de 6.768 lei.
In acest caz, lucratorii vamali au dispus ridicarea in vederea confiscarii a intregii cantitati de tigarete, iar persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.