Rezident Ex cauta un solist vocal

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.01.2014 17:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Mass -media din Romania a urmarit cu mare interes activitatea Rezident Ex inca de la primul anunt legat de formarea acestui supergrup, alcatuita din muzicieni care au scris istorie in rock-ul romanesc si international.
Nume ca Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Matthias Lange (Sinner, Metalium), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) si Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger) sunt garantia seriozitatii si continuitatii unui proiect muzical de cea mai buna calitate.
Aceasta oportunitate, de a face parte din Rezident Ex si de a ocupa postul de Lead Vocal, poate fi sansa pe care o asteapta multi vocalisti talentati.
Pe noul solist vocal il asteapta, pe langa imprimarile celui de-al doilea album al grupului, atat aparitii la festivaluri, cat si un turneu de promovare.
Rezident Ex este o trupa cu o doza generoasa de umor, fara vedetisme, unde te poti simti in scurt timp familiar.
Cei interesati de un prim contact cu Rezident Ex pot trimite un mp3 sau un link cu o imprimare unde pot fi ascultati, pe adresa de e-mail rezidentex@gmail.com.
Calitatea inregistrarii nu este nicidecum un criteriu şi se asigura confidentialitatea tuturor datelor transmise.
Pentru recomandari din partea iubitorilor de rock, exista şi recompense, cum ar fi CD-uri, tricouri, invitatii si „meet and greet“ la concertele Rezident Ex.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.