Robotii fac mini-sumo si ies din labirint la RoboTEC 2015

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.03.2015 19:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In data 27 martie 2015, incepand cu ora 18:00, va avea loc deschiderea proiectului RoboTEC 2015, in amfiteatrul D1, din cadrul Facultaţii de Automatica şi Calculatoare din Universitatea Politehnica Timişoara.

Timp de 7 ediţii, RoboTEC s-a desfaşurat ca o proba in interiorul competiţiei iTec (iT Engineering Contest).
Anul acesta va fi prima ediţie in care proiectul va activa separat, dar va fi, la fel, organizat de catre Liga AC, cu sprijinul cadrelor didactice şi al companiilor din sfera IT&C .
Acesta se adreseaza studenţilor de la facultaţi de profil din ţara şi din strainatate, pasionaţi de robotica şi inteligenţa artificiala.
Concursul are ca scop aprofundarea cunoştinţelor şi perfecţionarea abilitaţilor participanţilor in ceea ce priveşte crearea, programarea şi testarea unui robot autonom.

Studenţii vor fi evaluaţi in cadrul a 4 probe: proba de urmarire a liniei, proba de mini-sumo, proba de ieşire din labirint şi proba libera, care se vor desfaşura in perioada 27-29 martie 2015, in cadrul Universitaţii Politehnica din Timişoara.
In urma competiţiei, studenţii vor primi premii, vor dobandi experienţa şi işi  vor dezvolta capacitatea de aplicare a noţiunilor teoretice in practica.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.