Robu: Guvernul... cinstit, competent si eficient

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.08.2012 14:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Nicolae Robu, preşedinte PNL Timiş, Primarul Timişoarei: "Este păcat că poporul român are de suportat încă doi ani un preşedinte ca Traian Băsescu, ultimul preşedinte comunist rămas încă la putere în Europa. 

Această acţiune de suspendare a preşedintelui ţării a dezvăluit mari carenţe în organizarea şi funcţionarea statului român. Este aberant ca o Curte Constituţională cu prerogative atât de importante, practic nelimitate - şi aceasta este o altă problemă! -, să fie constituită prin vot politic. Este aberant să existe legi - şi încă foarte importante! - atât de neclare cum avem noi. Este penibil, în era informaticii, să nu existe o evidenţă a populaţiei precisă şi mai ales ca la generarea listelor electorale permanente să apară erori şi faţă de evidenţa existentă. Oricum, Traian Băsescu a fost total delegitimat din punct de vedere politic, câtă vreme 7,4 milioane de cetăţeni s-au pronunţat pentru demiterea sa - cu peste 50 de procente mai mulţi decât cei ce l-au ales în 2009! - şi doar 0,9 milioane pentru păstrarea sa în funcţie.
În altă ordine de idei, Guvernul trebuie să convingă, în perioada imediat următoare, că este cinstit, competent şi eficient, ignorând provocările lui Traian Băsescu, provocări care nu au cum să nu apară, aşa cum a făcut-o Guvernul Tăriceanu. Poporul are nevoie de rezultate şi există toate premisele pentru producerea lor. Să le producem, atunci!"

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.