Romania are nevoie de inca o Timisoara 1989...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2016 16:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

”Politica in Romania. Mai are Timişoara un cuvant de spus?” a fost subiectul central al dezbaterii publice organizate de Filiala Timiş a Partidului M10, in prezenţa preşedintelui şi fondatorului M10, europarlamentarul Monica Macovei.
Cel dintai mesaj al M10, virulent, a fost lansat impotriva terorismului fiscal care se practica in ultimii ani in Romania, mai ales impotriva antreprenorilor mici şi mijlocii, care sunt sufocaţi de instituţiile statului, dar şi impotriva cetaţeanului de rand, care este folosit şi exploatat de stat.
In loc sa fie statul in slujba cetaţeanului, s-a continuat aceeaşi mentalitate de a-l considera pe cetaţean in slujba statului sau chiar de a-l considera pe cetaţean din start un posibil infractor.
Cat despre Timişoara, Monica Macovei a spus ca Romania ar avea nevoie in acest moment de inca o Timişoara 1989: ”Clasa politica care este in parlament de 26 de ani sa plece, este nevoie de o revoluţie politica, aşa cum a facut Timişoara in 1989”, adaugand ca ”timişorenii trebuie sa iasa din casa pentru a schimba ceva”...
„Nu mi se pare ca Timişoara merge bine deloc. Vad aceeaşi Timişoara plina de gropi, care din punct de vedere al dezvoltarii a ramas in urma, nu vad mari deosebiri faţa de Timişoara de acum 20 de ani”, a mai subliniat Monica Macovei.

M10 va avea candidat la Primaria Timisoarei şi va participa la alegerile locale din 2016, fiind in plin proces de stabilire a candidatilor.
In plus, M10 militeaza in continuare pentru alegeri in doua tururi de scrutin şi declara ca nu se va alia sub nici o forma cu nici unul dintre partidele parlamentare. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.