ROMANIA e varza de MIGRANTI, la FRONTIERA e la fel, dar nu recunoaste. Vezi unde s-au mai gasit FAMILII intregi de IRAKIENI in TIMISOARA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.09.2017 16:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Patrulare Navala, Serviciului Protecţia Mediului şi reprezentanţi ai Biroului Salubrizare din cadrul Primariei Timişoara, au participat la o ampla acţiune de ecologizare pe malurile Canalului Bega, ca urmare a constatarilor efectuate de poliţiştii locali care patruleaza cu şalupa pe Bega.

Acţiunea s-a desfaşurat in zona Iosefin – Solventul, unde s-a constatat in timpul patrularilor ca exista cantitaţi semnificative de deşeuri, dar şi alte nereguli.
Astfel, a fost adunata o cantitate considerabila de gunoaie, fiind igienizate un numar de cinci rampe clandestine de deşeuri.
Pe langa aceasta, au fost verificate şi patru societaţi comerciale care işi desfaşoara activitatea pe malul Canalului Bega, una dintre ele fiind sancţionata pentru lipsa contractului cu societatea de salubrizare a oraşului.

Tot in cadrul acţiunii, poliţiştii locali au verificat inclusiv cladirile dezafectate de pe malurile Canalului Bega, constatand ca in una din ele, amplasata vizavi de fosta baza sportiva Solventul, se afla un numar de 23 de persoane, inclusiv minori.
Cei in cauza au fost verificaţi stabilindu-se ca sunt cetaţeni irakieni care se adaposteau in cladirea respectiva, nu deţineau documente legale de inregistrare in evidenţele autoritaţilor romane, motiv pentru care au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 4 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarşirii infracţiunii de trecere frauduloasa a frontierei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.