Romanistan? PARADISUL MIGRANTILOR din Afganistan si Pakistan. Vin pe banda rulanta!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.03.2017 11:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita - I.T.P.F. Timisoara au depistat zece cetateni din Afganistan si Pakistan care intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, pe la frontiera verde.

In data de 19 martie 2017, in jurul orei 03.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, zece persoane care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre Serbia spre Romania, la aproximativ 200 de metri de frontiera.
Imediat, o patrula de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiasi sector a intervenit si retinut persoanele in cauza in apropierea frontierei cu tara vecina, acestea fiind conduse la sediul Politiei de Frontiera Moravita, pentru cercetari.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele de sex masculin, cu varste cuprinse intre 16 si 28 de ani, sunt cinci cetateni din Pakistan si cinci cetateni din Afganistan, care aveau documente de identitate pentru refugiati  eliberate de catre autoritatile sarbe.
Acestia au declarat ca intentionau sa ajunga in tari din vestul Europei, fapt pentru care s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste camp.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale care se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.