S-a dat MEDIC si a luat 20.000 lei de la fratele victimei unui grav accident de munca!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.02.2017 14:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmarirea penala şi au dispus trimiterea in judecata a inculpatului TITEL CATALIN MIHAI, pentru savarşirea infracţiunii de trafic de influenţa, in stare de recidiva.

In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au reţinut ca inculpatul, in cursul lunilor mai-iunie 2014, a pretins şi primit de la persoana vatamata suma totala de 20.000 lei. O parte din aceasta suma a fost pretinsa pentru a-i determina pe medicii din cadrul unui spital din mun. Timişoara, care se ocupau de ingrijirea fratelui persoanei vatamate, internat in stare grava in urma unui accident de munca, sa-şi indeplineasca atribuţiile de serviciu, respectiv sa-i acorde acestuia asistenţa medicala necesara.

In momentul in care a pretins suma de bani pentru medici acesta a lasat sa se creada ca are influenţa asupra acestora, respectiv s-a prezentat ca fiind şi el medic.
Cealalta suma de bani a fost pretinsa de inculpat pentru achiziţionarea medicamentelor şi materialelor sanitare necesare tratarii fratelui persoanei vatamate, deşi intregul tratament a fost asigurat de catre spital.

Dosarul a fost trimis, spre competenta soluţionare, Tribunalului Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.