S-a suparat pe ponei si l-a impuscat...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.05.2014 16:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii timiseni efectueaza cercetari fata de un barbat de 44 de ani, din Timisoara, banuit ca ar fi provocat suferinte fizice unui animal, prin folosirea unei arme neletale.

La data de 27 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei 1 Rurale Timisoara au fost sesizati de catre un barbat de 32 de ani, din Mosnita Noua, despre faptul ca o persoana necunoscuta ar fi executat un foc de arma in directia poneiului detinut de acesta, care se afla in curtea imobilului, provocandu-i o rana in zona pieptului.
Viata animalului nu a fost pusa in pericol si nu i-a fost atins nici un organ vital.
Pe 5 mai a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase au identificat un barbat de 44 de ani, din Timisoara, banuit de comiterea faptei.
Totodata,  politistii au identificat si autoturismul condus de barbat la data comiterii faptei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ,,uz de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept” si „supunerea unui animal la rele tratamente”.
Totodata, fata de barbat, a fost dispusa masura complementara de anulare a dreptului de detinere, port si folosire a armei neletale supuse autorizarii.
Politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor arma, care era detinuta legal de barbat, si 200 de alice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.