Salarii mai mari la Posta de la ... 1 aprilie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2012 16:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Directorul Directiei Regionale de Posta Vest, Nelu Balas, i-a anuntat, astazi, pe angajatii Regionalei, din Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara, ca, din 1 aprilie, li se vor mari salariile.

De un an, angajatii postali au avut doua zile libere neplatite pe luna, ceea ce reprezinta o scadere cu aproximativ 10% a veniturilor. In curand, vor ramane doar cu o zi neplatita, luna de luna.
„Din 1 aprilie 2012, salariile angajatilor Postei se vor mari. Directorul general al Companiei Nationale Posta Romana, Dumitru Daniel Neagoe, a decis acest fapt, ca urmare a rezultatelor economice favorabile, obtinute de Companie, in ultimul semestru al anului 2011, precum si in primele doua luni ale anului in curs. Am insistat, ori de cate ori am avut ocazia, ca angajatii nostri sa nu mai sufere, din cauza crizei economice. Ma bucur ca ziua de 13 vine cu astfel de veste! Ne-am zbatut, cu totii, sa aducem Directia Regionala de Posta Vest pe profit, Compania, astfel ca eforturile noastre sunt rasplatite.”, a declarat Nelu Balas.
Deocamdata nu exista o data certa privitoare la renuntarea definitiva la zile neplatite. In functie de profitul inregistrat de CNPR, decizia poate veni oricand.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.