Salonul Industriei Usoare cu colac secuiesc, tango, dragobete si... parfum de femeie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.02.2016 12:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 24-28 februarie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 27-a editie a SALONULUI INDUSTRIEI USOARE.
Cei peste 50 de expozanţi din ţara şi strainatate (Ungaria) vor oferi publicului larg o manifestare care contureaza noile tendinţe in moda, prin cele mai frumoase colecţii de sezon.
         
Vor putea fi achiziţionate, la preţuri accesibile de producator, o gama variata de articole: Imbracaminte pentru femei, barbaţi şi copii; Pielarie, blanarie, tricotaje; Incaltaminte, marochinarie, accesorii; Articole de lenjerie intima; Lenjerii de pat; Produse cosmetice, produse naturiste, parfumuri; Bijuterii, gablonturi; Flori şi aranjamente florale.

Pentru a raspunde dorintei de divertisment a publicului, in spatiul exterior al CRAFT, se va organiza un targ cu produse traditionale: dulciuri de casa, colac secuiesc, articole de artizanat, miere de albine etc.

La deschiderea Salonului, Sarbatoarea Dragobetelui va fi marcata printr-o prezentare de  moda a creatiilor vestimentare ale firmelor expozante şi un tango... cu „parfum de femeie”.
Salonul Industriei Usoare se deschide miercuri, 24 februarie 2016, ora 11.
Programul de vizitare va fi intre orele 10 – 20, iar duminica, 28 februarie, intre orele 10 – 18.
Intrarea este libera.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.