Salonul tinerilor artişti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.10.2011 13:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Salonul tinerilor artişti, aflat la prima ediţie în Timişoara, propune participanţilor o temă provocatoare, analitică şi caracterizată de o multitudine de semne şi simboluri în universul vizual: „Arta şi matematica, abstractizări ale realităţii culturale”.

Participarea este deschisă tuturor artiştilor si cercetatorilor cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani care îmbogăţesc prin aportul de creativitate domeniul in care se manifesta. Membrii titulari ai uniunilor de creaţie sau au absolvit instituţii de învăţământ de profil (licenţă, masterat în arte plastice) sunt invitaţi .
Tinerii pot participa cu 1-2 lucrări realizate în ultimii doi ani, iar dimensiunea maximă este de 100/100 cm. Operele trebuie însoţite de fişa de participare completată şi semnată de artist şi un cd cu imaginea jpg a operei realizate, un scurt CV (10-15 randuri în care sa fie specificate în ordine urmatoarele informaţii: data si locul nasterii, studiile, expozitiile personale, expozitiile de grup, premiile/bursele obtinute, contactul ) şi o fotografie portret a participantului .
Operele înrămate sau încadrate de baghetă trebuie să beneficieze de sistem de acroşaj, iar pe verso trebuie să conţină următoarele date :autorul, titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, adresa participantului, telefonul , e-mail, preţul lucrării.
Sunt aşteptate lucrări executate în tehnici clasice sau moderne, proiecte şi texte de maxim 1 pagină legate de tema propusă.
Anul acesta expoziţia se va realiza la Palatul Administrativ din Timişoara.
Lucrările sunt aşteptate la sediul UAP din Timişoara (Strada George Enescu, nr. 1, 300022 – TIMIŞOARA, Judeţul TIMIŞ, ROMÂNIA, telefon/fax +40 (0)256 492202, e-mail: uapt@clicknet.ro) . Programul de lucru este zilnic, între orele 10- 17, exceptând sâmbăta şi duminica.Termenul pentru depunerea lucrarilor este 20- 25 noiembrie 2011.Taxa de participare este de 25 Ron.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.