Salvati Copiii cu ... Alimentatie sanatoasa in stil mediteraneean

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.03.2012 05:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Organizaţia Salvaţi Copiii Filiala Timiş lansează cartea “Alimentaţie sănătoasă în stil mediteraneean” (autor Margherita Caroli), eveniment care va avea loc la Hotel Timişoara, Sala Atena (et. I), vineri, 30 martie, începând cu ora 12.
Cartea, tradusă de către voluntarii organizaţiei sub coordonarea Dr. Mihai Gafencu si Prof. Dr. Ioana Micle , cuprinde o serie de informaţii pertinente ale asociaţiilor de nutriţie pediatrică europene (Margherita Caroli este preşedinta ECOG - European Chilhood Obesity Group).
În carte se găsesc poveşti pentru copii, unde eroii sunt alimentele sănătoase, iar aceşti eroi au rolul de a induce în mod pozitiv consumul de hrana care combate obezitatea la copil.
In aceeasi zi, dar de la ora 11, are loc Adunarea Generala a Organizatiei Salvaţi Copiii Filiala Timiş, unde ordinea de zi va fi cuprinde o prezentare a activităţiilor desfăşurate în anul 2011, a raportului financiar si a raportului comisiei de cenzori pe anul 2011, aprobarea bilantului pe anul 2011, precum şi prezentarea proiectelor propuse pentru anul 2012.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.