Sanatatea are gust cu nutritionistul Mihaela Bilic

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.11.2011 20:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Marţi, 29 noiembrie, de la 18:30, la demisolul din Iulius Mall Timişoara, editura Curtea Veche şi Librăriile Cărtureşti Timişoara, în colaborare cu Iulius Mall, vă dau întâlnire cu cel mai cunoscut doctor nutriţionist al României, Mihaela Bilic.

 

Toţi cei interesaţi de o dietă diversificată şi echilibrată vor avea ocazia să pună întrebări şi să găsească răspunsuri cu ocazia lansării volumului „Sănătatea are gust”. Alături de autoare va participa şi directorul editurii Curtea Veche, Iren Arsene.
Volumul “Sănătatea are gust” reprezintă un proiect aplicat de prezentare a regulilor nutriţiei sănătoase, derulat în 640 de pagini, structurat în 55 de capitole independente, uşor de parcurs, cu sfaturi de nutriţie pentru toate vârstele.
Conceput ca un ghid de nutriţie care să poată fi savurat de toţi membrii familiei, de la mic la mare, ilustrat cu fotografii sugestive, acesta îşi propune să clarifice orice dileme legate de mâncare, să înveţe publicul cum să-şi dezvolte o minte sănătoasă într-un corp sănătos şi să facă cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte alimentaţia.
Absolventă a Facultăţii de Medicină Generală „Carol Davila” din Bucureşti, Mihaela Bilic a urmat numeroase stagii la clinici şi centre de wellness din străinătate. În 2001 a devenit medic specialist în diabet şi boli de nutriţie, iar în anul 2008 a publicat volumul „Trăiesc, deci mă abţin”, care a devenit bestsellerul anului şi a fost reeditat de editura Curtea Veche în 2011.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.