Santaj la biroul notarial

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.10.2013 17:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii timiseni au depistat in flagrant un barbat de 41 de ani, dupa ce a constrans o alta persoana sa-si schimbe o declaratie data in fata politistilor, in apropierea unui birou notarial din Timisoara.

Azi, 11 octombrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 11 Rurale Sannicolau Mare au depistat in flagrant, in apropierea unui birou notarial, un barbat, de 41 de ani, care parasea incinta unui birou notarial, dupa ce constransese o alta persoana sa-si schimbe o declaratie data in fata politistilor.
La data de 28 august a.c. Parchetul General Frankfurt – Germania a inaintat catre autoritatile romane o cerere de comisie rogatorie internationala, intr-un dosar penal in care trei cetateni romani sunt suspectati de savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, fals in inscrisuri si inselaciune,
In fapt, incepand cu anul 2011, suspectii, aflandu-se pe teritoriul Germaniei, ar fi efectuat mai multe tranzactii cu autoturisme, fara a achita taxele datorate bugetului de stat.

In urma audierilor efectuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale in cursul zilei de 7 octombrie a.c., s-a stabilit ca B. Constantin, de 41 de ani, ar fi infiintat o firma prin care efectua tranzactiile cu autoturisme, falsificand, in prealabil, mai multe documente pentru a crea impresia cumparatorilor ca starea autovehiculelor este alta decat cea reala.
Totodata, acesta ar fi inregistrat firma pe numele lui K. Simion, de 61 de ani,  fara a-i aduce acestuia la cunostinta, creandu-i impresia ca este un simplu angajat.
Dupa ce B. Constantin a aflat faptul ca K. Simion a fost audiat de politisti si este posibil ca activitatea infractionala sa fi fost dezvaluita, l-a amenintat cu acte de violenta, atat pe acesta cat si pe sotia sa, constrangandu-l sa isi schimbe declaratia si totodata, promitandu-i 1000 de euro in schimb.
In cursul zilei de azi, cei doi s-au prezentat in fata unui notar public pentru redactarea declaratiei respective, moment in care au fost depistati in flagrant de politisti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.