Sapte perchezitii domiciliare pe raza judetului Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.04.2014 12:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In dimineata zilei de 1 aprilie, in jurul orei 6, politisti de frontiera din cadrul Sectorul Politiei de Frontiera Jimbolia si Lunga, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timis, au declansat o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de contrabanda.

Astfel, incepand cu luna iulie a anului trecut, politistii de frontiera au initiat un complex de masuri informativ-operative, in vederea destructurarii unei retele de contrabandisti de alcool si tigari.
Din actele efectuate in cauza, politistii de frontiera s-au sesizat in legatura cu activitatile infractionale desfasurate de mai multe persoane, in cauza stabilindu-se existenta si functionarea unui grup infractional constituit din persoane implicate, in diferite forme de participatie, in colectarea si revanzarea tigaretelor de contrabanda.
In urma documentarii si monitorizarii activitatii infractionale a membrilor gruparii s-a stabilit ca acestia au incercat introducerea in mod ilegal, din Serbia in Romania, a peste 2.300 pachete de tigari si 300 litri alcool, in valoare de peste 40.000 lei, marfuri care au fost confiscate de politistii de frontiera.
S-au desfasurare sapte perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetului Timis, in localitatile Lunga, Jimbolia si Comlosu Mare, fiind puse in aplicare mai multe mandate de aducere la audieri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.