Sarb si sirian, falsi bulgar si belgian

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.08.2012 08:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat două persoane din Serbia şi Siria care au încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră documente de identitate false.

În cursul zilei de ieri, la intervale scurte de timp, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de ieşire din ţară, s-au prezentat două persoane de sex masculin, care s-au legitimat la controlul de frontieră cu două cărţi de identitate eliberate de autorităţile din Bulgaria şi respectiv din Belgia.
La controlul de frontieră s-au efectuat cercetări amănunţite ale celor două cărţi de identitate cu aparatura din dotare. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că documentele sunt false total, neîndeplinind condiţiile de formă ale documentelor originale.
Din declaraţiile persoanelor şi în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceştia sunt din Siria şi Serbia şi se numesc Hani H., în vârstă de 51 ani, respectiv Prvoslav S., în vârstă de 42 ani.
Hani H. a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la controlul de frontieră l-a obţinut de la o persoană necunoscută, în Turcia, şi dorea să ajungă în Belgia. Prvoslav S. a declarat că documentul de identitate bulgăresc pe care l-a prezentat la frontieră l-a obţinut de la o persoană necunoscută, în Bulgaria, contra sumei de 300 euro şi dorea să ajungă în Viena.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.