Sarbul vopsit in...bosniac

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.10.2012 18:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o persoană din Serbia care a încercat să intre ilegal în România, prezentând la controlul de frontieră un document de identitate fals, pentru că avea de executat în Serbia o pedeapsă de 4 ani cu închisoarea pentru săvârşirea unei infracţiuni.
Azi noapte, în jurul orei 2, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat o persoană de sex masculin care s-a legitimat la controlul de frontieră cu un paşaport Bosnia-Herţegovina.
La controlul de frontieră, având suspiciuni cu privire la documentul prezentat, s-a efectuat o cercetare a acestuia. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că documentul este fals total.
Din declaraţia persoanei şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta este din Serbia şi se numeşte Dragan K., în vârstă de 52 ani.
Bărbatul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la intrarea în România l-a obţinut de la o persoană necunoscută. A recurs la această metodă deoarece era urmărit în Serbia pentru că avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani cu închisoarea, pentru sâvărşirea unei infracţiuni de natură economico-financiară, fapt confirmat de autorităţile vecine.
Poliţiştii de frontieră timişeni au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat, iar ulterior a fost predat autorităţilor sârbe.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.