Sase migranti vin, sapte pleaca

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.02.2012 11:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şase persoane care au încercat să intre ilegal în România din Serbia şi alte şapte persoane care au încercat să iasă ilegal din România pe la frontiera cu Ungaria, respectiv cu Serbia.

Jimbolia - Două patrule de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, respectiv Sannicolau Mare au observat şapte persoane de sex masculin (trei la Jimbolia si patru la Sannicolau Mare), care se deplasau spre teritoriul statelor vecine. Cei în cauză au fost reţinuţi la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul sârb, în apropierea localităţii Jimbolia şi la 200 de metri faţă de teritoriul maghiar.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că trei dintre ei sunt cetăţeni georgieni, un marocan şi doi algerieni, cu vârste cuprinse între de 21 şi 36 ani şi intenţionau să ajungă în Serbia respectiv în Ungaria.
Cei în cauză au declarat că s-au deplasat cu un mijloc de transport în comun până în localitatea Jimbolia, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii.

Lunga - Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat în zona de competenţă, trei grupuri de migranţi, formate din şase persoane, care au intrat ilegal din Serbia în România.
Cei în cauză depistaţi în zona verde a frontierei de stat, nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română. S-a procedat la conducerea acestora, la sediul Sectoarului Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. Din primele verificări s-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni marocani şi algerieni, cu vârste cuprinse între 21 şi 41 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.