S-auzi si sa nu crezi! Un politist de frontiera a refuzat o mita de 300 euro!....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.11.2015 13:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In urma denuntului formulat de un politist de frontiera, ofiterii D.G.A. Timis, au surprins in flagrant doi cetateni albanezi care au incercat sa ofere unui politist de frontiera, cu titlu de mita, suma de 300 de euro pentru a le permite intrarea in tara.
        
Astfel, in cursul zilei de 3.11.2015, un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara – P.T.F. Jimbolia, a depus un denunt la S.J.A. Timis, prin care sesiza faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 17.30, s-au prezentat pentru a intra in Romania, doi cetateni albanezi.
Cu ocazia controlului documentelor de calatorie, s-a constatat ca cetatenii albanezi nu intruneau conditiile de intrare in tara.
Pentru a li se permite intrarea in Romania, cetatenii albanezi au oferit suma de 150 euro fiecare.

In baza denuntului formulat, ofiterii S.J.A. Timis, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis si cu suportul de specialitate al D.I.P.I., au prins in flagrant  pe  cetatenii  albanezi H.I. si D.J., in timp ce promiteau si remiteau politistului de frontiera suma de 300 de euro.
Fata de cei doi cetateni albanezi a fost dispusa inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de dare de mita, fapta prev. si ped. de art. 290 C.p., urmand a fi continuate cercetarile cu acestia in stare de libertate,
Totodata, s-a luat masura returnarii celor doi cetateni in Republica Serbia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.