Scandaaal! Discipolul Rus il arde pe dom profesor Robu!

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 05.12.2012 16:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe un bloc din Calea Şagului a apărut un mesh publicitar. În care se dă de înţeles că De Moş Nicolae Robu susţine Alain Rus. Şi, mai jos, se arată câteva din realizările USL de când a venit la putere, printre care scumpirea pâinii, a porcului viu şi a benzinei.

Alain Rus, candidat ARD la Camera Deputaţilor, fost elev al profesorului Nicolae Robu, a devenit între timp duşmanul primarului şi copreşedintelui USL Nicolae Robu.
Se pare că a fost foarte atent la cursuri şi a învăţat multe, nu doar a copiat.
Primarul Timişoarei, preşedintele PNL Timiş, copreşedintele USL Timiş, preşedintele Senatului Politehnicii, mai pe scurt Nicolae Robu, a reacţionat rapid, ca un golgeter veritabil în faţa porţii adverse şi muştruluieşte tot ce-i cade în vârful limbii: "O asemenea mârşăvie îl descalifică pe Alain Rus, descalifică, o dată în plus, ARD şi, implicit, componentele sale, PDL, PNŢCD şi FC şi, implicit, îi descalifică pe toţi candidaţii ARD care acceptă tacit fapta colegului lor. Ce are, oare, în comun cu spiritul Timişoarei, o asemenea faptă?! Ruşine Alain Rus, ruşine ARD!"
USL Timis va depune, evident, şi o sesizare la Biroul Electoral Judetean Timis, prin care cere demontarea acestui mash publicitar de pe fatada blocului din Calea Sagului – Timisoara, precum si identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care si-au permis sa faca aceasta grava diversiune cu numai cateva zile inainte de alegerile generale din data de 9 decembrie.
Ah, aproape uitasem. Cam aşa se încheie şocul anafilactic al celui mai mare profesor universitar pe care l-a avut Timişoara vreodată: "Nu eşti demn şi ARD nu e demnă de a reprezenta Timişoara! Deci: NICIUN PARLAMENTAR ARD ÎN TIMIŞOARA!"
Meandrele democraţiei şi sinergia funcţiilor îl face pe Nicolae Robu să accepte cu tot mai mare dificultate o altfel de opinie decât a dumnealui, ca de altfel mulţi dintre confraţii de cartel politic, care stau cu antenele zbârlite.
Şi cum se striga în 1989 pe străzile Timişoarei, "Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!", conform ideii propagate de Nicolae Robu, via USL, tot ce este opoziţie, ARD, UDMR, Europa şi SUA, ar trebui linşat şi trimis în exil, poate chiar în Siberia.
Hai la Drapelul Roşu, neamuleeee!... Ia Scânteiaaaaaa!...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.