Scandal la Deta: fiul primarului a mai bagat doi oameni in spital

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.02.2012 16:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Deta - În data de 1 februarie 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Deta au fost sesizaţi de către M. S. Dorin, de 37 de ani, şi I. D. Nicolae, de 37 de ani, ambii din Denta, cu privire la faptul că au fost agresate de mai multe persoane în noaptea de 31.01-1.02.2012.

În urma examinării medico-legale, medicii au stabilit că I. D. Nicolae necesită pentru vindecare cinci zile de îngrijiri medicale, iar M. S. Dorin, nu necesită îngrijiri medicale.

În baza celor sesizate, poliţiştii au întocmit actele premergăroare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Deoarece una dintre persoanele indicate în plângere este Roman Bogdan, fiul primarului din Deta, care se află sub control judiciar, poliţiştii, după stabilirea stării de fapt cu privire la cele întâmplate, vor face propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, urmând ca instanţa de judecată să dispună în acest caz.

 

 

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au fost înregistrate, la data de 02 februarie 2012, două cauze penale în care persoanele vătămate I.D.N. şi M.S.D. au formulat plângeri prealabile împotriva numitului Roman Bogdan-Daniel sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Din cuprinsul plângerilor prealabile formulate a rezultat că, în noaptea de 31 ianuarie/01 februarie 2012, numitul Roman Bogdan-Daniel care era însoţit de persoane necunoscute a aplicat celor două persoane vătămate mai multe lovituri, în urma cărora I.D.N. a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 5 zile de îngrijiri medicale, iar M.S.D. a suferit leziuni minore care nu au necesitat până în acest moment zile de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor de fapt ale cauzei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.