Scandal la Judecatorie. O inculpata a sarit sa o bata pe procuroare!....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.07.2016 15:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus, la data de 17 iulie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata NUŢU MARIA MIRABELA sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj judiciar.

Inculpata urmeaza a fi prezentata cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara.

Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca, in data de 17 iulie 2016, ora 12:00, la sediul Judecatoriei Timisoara, persoana vatamata, avand calitatea de procuror şi aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu (sustinerea in fata instantei a propunerii de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara intr-un dosar penal), a fost lovita cu ambele maini, ce erau incatuşate, in zona feţei, de catre inculpata Nutu Maria Mirabela, cercetata in stare de retinere in dosarul penal mentionat.
In aceleaşi imprejurari, inculpata i-ar fi adresat persoanei vatamate ameninţari cu privire la exercitarea unor acte de violenţa dupa ce va fi eliberata.

Totodata, cu privire la incident a fost informata conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timis, dispunandu-se efectuarea de verificari pentru a se stabili daca lucratorii de poliţie care insoţeau inculpata (aflata in stare de retinere) au respectat prevederile legale privind procedura de paza si supraveghere a persoanelor arestate sau retinute.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.