Scoala de vara la Camera de Comert

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.07.2012 12:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Direcţia Formare şi Perfecţionare Profesională a  Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită firmele şi persoanele fizice la Şcoala de Vară care se desfăşoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr 22, în perioada 1 – 31 august 2012,cu precădere în zilele de week-end. 

Şcoala de vară oferă o  gamă diversificată de cursuri,  la preţuri promoţionale, după cum urmează: Expert achiziţii publice, Manager de Proiect, Expert accesare fonduri, Pachet Cursuri Manager de Proiect şi Expert accesare fonduri, Manager Îmbunătăţire Procese, Specialist in domeniul calităţii, Manager securitate, Formator
Operator introducere, validare şi prelucrare date (opţional cu examinare ECDL), Protocol în Mediul Business, Responsabil gestionarea deşeurilor, Prim Ajutor conform cerinţelor legislative în vigoare.

Tarifele includ:  taxa de înscriere, şedinţele de curs, taxele de examinare şi taxele de eliberare a certificatelor ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări).  
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la Centrul Regional de Afaceri din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, camera 108 A sau la tel. 0374160831, 0374160835, e-mail: senta.gondi@cciat.roamluca@cciat.ro ,eugen.marinescu@cciat.ro.
Înscrieri on-line se pot face la adresa: http://www.cciat.ro/inscrierecurs.php.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.