Scoala mai europeana la Caransebes si Otelu Rosu decat la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.06.2015 23:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Liceul Teoretic Grigore Moisil Timişoara a fost declarat caştigator, impreuna cu alte 59 de şcoli din Romania, in cadrul competiţiei naţionale ŞCOALA EUROPEANA 2015, conform comunicatului Ministerului Educaţiei şi Cercetarii Ştiinţifice, Direcţia Generala Invaţamant Preuniversitar.
Competiţia in care şcoala s-a evidenţiat pune in valoare calitatea şi coerenţa managementului şcolii, precum şi impactul proiectelor europene din domeniul educaţiei derulate sau in curs de derulare.
Certificatul este obţinut in contextul susţinerii de catre Uniunea Europeana a programelor din domeniul educaţiei şi confera recunoaştere şi prestigiu in cadrul comunitaţii educaţionale.
Prof. Bociu Carmen Cerasela, director al Liceului Teoretic Grigore Moisil Timişoara,  şi delegaţia şcolii vor participa la festivitatea de premiere care va avea loc la Bucureşti, marţi, 16 iunie 2015.
Din partea ISJ Timiş, la festivitatea de premiere  va participa inspector Dan Bacila.

Conform rezultatelor finale publicate de minister, in urma evaluarii candidaturilor unitaţilor de invatamant preuniversitar inscrise in competitia ŞCOALA EUROPEANA 2015, Liceul Teoretic Grigore Moisil Timişoara a obţinut 171 de puncte, clasandu-se pe locul 29 dintre cele 115 de scoli candidate.
Pe locul 1 s-a situat Şcoala Gimnaziala George Tutoveanu din Barlad, judeţul Vaslui, cu 187 de puncte, urmata cu 185 de puncte de Colegiul Naţional Traian Doda din Caransebeş.
Din zona Banatului, 184 de puncte a primit Şcoala Gimnaziala nr. 5 din Arad (locul 6), 173 de puncte - Liceul Banaţean din Oţelu Roşu (locul 20).
Pe locul 67, cu 149 de puncte, s-a aflat Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu din Timişoara, iar pe locul 92, cu 130 de puncte, Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti din Timişoara.

Pe de alta parte, Gala Olimpicilor „Grigore Moisil” Timişoara, eveniment aflat la cea de-a III-a ediţie, a rasplatit efortul şi performanţele elevilor care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiadele şi concursurile şcolare, etapa internaţionala, naţionala şi judeţeana şi profesorii lor antrenori.
Au primit premii 145 de elevi şi 41 de profesori, intr-un cadru special şi in prezenţa autoritaţilor judeţene şi locale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.