Scoala vietii: Elevii vor petrece la umbra... politistilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.04.2013 17:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Săptămâna ŞCOALA ALTFEL 2013 a început la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş cu elevi din clasa a IX a din cadrul Colegiului C.D. Loga, dornici să afle cât mai multe aspecte legate de meseria de poliţist.
Pentru că vizitatorii au dorit să fie iniţiaţi în tainele criminalisticii, le-au fost prezentate laboratoarele Serviciului Criminalistic, cu toate dotările de care beneficiază poliţiştii.
Tot astăzi, poliţiştii s-au deplasat la Colegiul Emanuil Ungureanu pentru întâlniri cu elevi din clasele IX-XII, ocazie cu care a fost înfiinţat şi Centrul de Informare şi Consiliere Şcolară, care va funcţiona în cadrul colegiului.
Pentru data de 2 aprilie a fost programată o întâlnire cu elevii Colegiului F.S. Nitti, din Timişoara, unde va avea loc şi festivitatea de premiere a concursului ESEUL MEU ANTIVIOLENŢĂ.
Vizite asemănătoare vor fi organizate şi în municipiul Lugoj, la colegiul din localitate, în data de 5.04.2013 şi la Deta, în ziua de 3.04.2013.
Joi, 4 aprilie a.c., va fi susţinut la IPJ Timiş programul JOB SHADOW DAY, ediţia a 11-a, în care elevii vor petrece câteva ore în umbra unor profesionişti pentru a învăţa cât mai multe despre activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile poliţiştilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.