Screening gratuit pentru bolile cardiovasculare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.06.2014 18:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cea mai mare clinica privata din Timisoara deruleaza, in perioada 17 - 22 iunie, campania „Stai de vorba cu inima ta”, program de screening gratuit pentru bolile cardiovasculare, prin care işi propune sa traga un semnal de alarma cu privire la riscurile bolilor cardiovasculare şi importanţa screening-ului anual pentru diagnosticul in stadii incipiente şi pentru prevenţia acestor afecţiuni.
Timişorenii sunt asteptati pana duminica, 22 iunie, intre orele 11 – 19, la cortul special MedLife situat la intersecţia strazii Maraşeşti cu strada Victor Vlad Delamarina, pentru a-şi verifica tensiunea arteriala şi a-şi face un test de glicemie.
Totodata, o echipa de specialişti MedLife le va oferi timişorenilor recomandari privind cauzele şi factorii de risc in afecţiunile cardiovasculare şi despre cum pot fi prevenite.  
Campania „Stai de vorba cu inima ta” se adreseaza in principal persoanelor cu varste de peste 40 de ani, cu antecedente sau cazuri de boli cardiovasculare in familie.
Printre cele mai predispuse la apariţia bolilor cardiovasculare se numara persoanele in varsta, diabeticii, persoanele obeze şi supraponderale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.