Scrisoare de la Nicolae Robu catre cei peste 80 % dintre timisoreni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.06.2013 15:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dragi prieteni,
Dupa cum stiti, maine, 10.06.2013, se implineste un an de cand, cu votul a peste 55 de mii de timisoreni (cu peste 1500 in plus fata de voturile USL), am fost ales Primar al Timisoarei. Multumesc, si cu aceasta ocazie, tuturor celor care, pnl-isti, psd-isti, pc-isti, cu alte optiuni sau fara preferinte politice au avut incredere in mine si ii asigur ca nu-i voi dezamagi, asa cum nu am dezamagit, niciodata, pe nimeni. Multumesc, de asemenea, celor care nu m-au votat in urma cu un an, dar isi arata, acum, increderea in mine si ma sustin (dupa toate sondajele, peste 80 % din timisoreni). Si ii asigur si pe cei ce-mi sunt potrivnici, vazand lucrurile, cu buna credinta, altfel decat mine, de totalul meu respect.
Mandatul meu a inceput in 25.06.2012. La implinirea unui an de mandat, voi prezenta public, inclusiv pe FB, fireste, un raport cu implinirile (multe, majoritatea angajate electoral, dar si o multime neangajate) si neimplinirile (foarte putine) de etapa. Deci, pe curand!
Nicolae Robu

P.S.

Dragi prieteni,
Remarcati, in ultima vreme, o dezlantuire desantata impotriva mea a unor ziaristi si a unor indivizi macinati de infrangerea electorala umilitoare pe care le-am administrat-o in urma cu un an. Pe tot parcursul acestui an, acestia s-au opus la absolut orice am facut eu pt Timisoara -si am facut multe, slava Domnului, dupa cum voi arata in raportul de 1 an de mandat pe care il voi publica in 24.06.2013 si dupa cum sunt convins ca ati remarcat-, incercand sa ma descurajeze si sa-mi boicoteze proiectele sau, neputand, macar sa le duca in derizoriu. CARE ESTE DE FAPT PROBLEMA ZIARISTILOR LA CARE AM FACUT TRIMITERE: VOR BANI SI DE LA MINE ASA CUM PRIMESC DE LA ALTII (de exemplu, 3000 euro pe luna, ca sa dau un exemplu concret la care stiu si cine plateste si cine incaseaza) ! Vor ardent pt ca si-au angajat cheltuieli pe care nu le pot achita si sunt in pragul falimentului. Sa fie clar: EU NU MA LAS INTIMIDAT DE NIMENI! AM FOST INTOTDEAUNA SI VOI RAMANE UN LUPTATOR LA POLUL PLUS !!!

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.