Se apropie FESTIVALUL FLORILOR de la TIMISOARA. Ce trebuie sa stie AGENTII ECONOMICI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.03.2017 11:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria Municipiului Timisoara impreuna cu Casa de Cultura a Municipiului organizeaza, in perioada 28 - 30 aprilie 2017, a treia ediţie a Festivalului florilor - Timfloralis.

Comerciantii interesati de participarea la Timfloralis pot depune, in perioada 13 martie – 7 aprilie 2017, la Primaria Municipiului Timisoara - Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii (camera 12, ghiseele nr. 3 si nr. 4), pentru Directia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 - 16:30 si marti 08:30 - 18:30), urmatoarele documente: Lista cu produsele comercializate; CD + poze ale produselor comercializate; Copie xerox dupa actele firmei; Precizare detalii ref. la necesarul tehnic (pavilion, masa, scaune); Copie certificat producator flori vizat la zi/copie Certificat unic de inregistrare firma; Copie carte identitate.

REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA FESTIVALULUI TIMFLORALIS

1.1 Primaria Municipiului Timisoara prin Directia de Comunicare, Directia de Mediu si Directia Institutii Scolare, Medicale, Sportive si Culturale, S.C. Horticultura S.A, S.C. Administrarea Domeniului Public, Filarmonica ,,Banatul’’ si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara organizeaza, in perioada 28 – 30 aprilie 2017, Festivalul ,,Timfloralis”, conform H.C.L 570/ 21.11.2014.

1.2. Agentii economici sunt obligati sa se incadreze in orarul de functionare, respectiv 10.00 – 23.00 si cel de aprovizionare: 8.00-10.00.

1.3 Agentii economici vor comercializa doar produsele prezentate si aprobate in baza avizului emis de Biroul Autorizare Activitati Comerciale din cadrul Primariei Municipiului Timisoara. Actele normative care reglementeaza desfasurarea evenimentului sunt: HCL 139/2011-Regulamentul privind desfasurarea comertului stradal, HG 348/2004, HCL 289/2014 si Legea 12/1990. Solicitarile pentru participarea la eveniment trebuie sa fie insotite de urmatoarele documente:
-cerere tipizata;
-copie certificat producator flori vizat la zi/copie Certificat unic de inregistrare firma;
-copie Carte identitate.

1.4. Fiecare agent economic  se obliga sa asigure echipament adecvat Festivalului florilor.

1.5. Agentii economici au obligatia de a detine, la standul de vanzare, Avizul pentru desfasurarea ocazionala a comertului ambulant pe raza municipiului Timisoara, eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Publicitare, carte de identitate, certificat de producator flori/ certificat de inregistrare ORC, vizat la zi, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public - in original.

1.6. Agentii economici au obligatia de a preda pavilioanele puse la dispozitie de Casa de Cultura a Municipiului Timisoara in starea in care le-au preluat, pe baza de proces verbal.

1.7. Afisarea preturilor produselor se va face in mod obligatoriu lizibil, in limba romana si in moneda nationala.

1.8. In urma selectiei dosarelor depuse se va incheia un contract de colaborare intre agentul economic si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, care va respecta prevederile prezentului regulament, pe perioada 28 – 30 aprilie 2017.

1.9. Intrucat Festivalul ,,Timfloralis”, conform H.C.L 570/ 21.11.2014, este un festival al florilor, agentii economici sunt obligati sa comercializeze doar material dendrofloricol, ingrasaminte auxiliare pentru intretinerea plantelor si accesorii specifice amenajarii floricole.
2.0. Nerespectarea uneia dintre prevederile prezentului regulament, atrage dupa sine anularea avizului eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale din cadrul Primariei Municipiului Timisoara, respingerea dosarelor de participare pentru urmatoarele trei editii ale Festivalul ,,Timfloralis”, precum si aplicarea de sanctiuni contraventionale, conform legii.

2.1. Cedarea dreptului de folosinta a amplasamentului ocupat altei persoane, in zonele mentionate de catre detinatorul avizului, duce atat la retragerea Avizului, cat si la sanctionarea contraventionala a faptei.

2.2. Suprafata unui amplasament este de 10 mp. Fiecare agent economic poate ocupa un singur amplasament.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.