Se cauta o Lady Gaga de Timisoara. Sau macar un... Madalin Voicu!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.04.2016 11:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Universitatea de Vest din Timişoara, prin implicarea financiara a Clubului Lions Tymes 1266, a amenajat un spaţiu dedicat spectacolelor muzicale in cadrul Facultaţii de Muzica şi Teatru.
Mai exact, s-a investit, din donaţiile membrilor Clubului, aproximativ 15.000 de euro in amenajarea Salii Concertino, care acum funcţioneaza ca o mini sala de concerte.

Pentru studenţii Facultaţii, beneficiarii direcţi, sala reprezinta un loc de exerciţiu şi le ofera posibilitatea de a se remarca in cercurile din zona culturala, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea: „Este o mini sala de concerte, un pas intermediar pe care studenţii noştri il pot face inainte de a urca pe marile scene. Mai mult, dorim ca acest spaţiu sa fie şi un loc in care impresarii interesaţi a promova tinere talente sa aiba ocazia de a-i cunoaşte pe studenţi intr-un mediu cat mai profesionist. Astfel, ei pot intra mai uşor pe piaţa muncii, in randul artiştilor de renume.”

Primul spectacol/exerciţiu al studenţilor a avut loc chiar la inaugurarea salii, cei de la Instrumente şi Canto punand in scena un concert de 45 de minute pentru audienţa prezenta la eveniment.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.