Se cauta trupul disparutului din Rachita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.06.2012 09:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Evenimentele la care a participat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş în perioada 13.06.2012, ora 08.00 – 14.06.2012, ora 08.00:

*Pompierii militari au acţionat în estul judeţului, pentru degajarea unor copaci căzuţi sau care prezentau pericol de cădere pentru cetăţeni, ca urmare a vijeliilor din ultimele 72 de ore.
S-a intervenit în localităţile Balinţ, Cutina şi Bethausen.
În prezent, continuă căutările pentru găsirea individului dispărut în data de 11.06.2012, pe raza localităţii Răchita. Astfel, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Lugoj fac căutări pe Bega, între localităţile Bethausen şi Cutina, iar un echipaj al Staţiei de Pompieri Făget, cu o ambarcaţiune, cercetează tronsonul Bethausen - Răchita. De asemenea, se decolmatează podul de la Cutina, unde, sub aluviuni şi buşteni, ar putea fi găsit trupul neînsufleţit al cetăţeanului.
*Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie din localitatea Ghiroda, judeţul Timiş. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric, care a determinat aprinderea vopselurilor. Focul s-a propagat rapid în întreaga hala, până la sosirea pompierilor fiind distruse: o cabină de vopsire, o maşină de etichetat, 3000 kg carton, instalaţia de ventilaţie, izolaţia instalaţiei electrice şi acoperişul halei pe o suprafaţă de aproximativ 1200 m2. Pompierii militari au intervenit mai bine de 3 ore, reuşind să lichideze complet incendiul şi să oprească propagarea acestuia la vecinătăţi. Nu au existat victime.
*Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a intervenit pentru stingerea unui incendiu de apartament, izbucnit pe strada Prahova din municipiul Timişoara. Incendiul a fost iniţiat de un conductor electric defect, care a determinat aprinderea panoului electric din apartament. A ars un dulap şi s-a deteriorat zugrăveala pe o suprafaţă de aproximativ 50 m2. Pompierii militari au acţionat rapid, limitând astfel producerea unor pagube materiale însemnate sau chiar extinderea incendiului la vecinătăţi.
*Formaţiunea mobilă de urgenţă, reanimare şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş a fost solicitată la 32 intervenţii de specialitate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.