Se FURA intr-o veselie in judetul TIMIS!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.10.2016 15:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii au depistat, in flagrant delict, doi tineri in timp ce sustrageau bunuri din boxele a doua imobile, situate pe raza municipiului Timişoara.

Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectueaza cercetari faţa de doi tineri, de 23 şi 27 de ani, banuiţi de furt din boxele unor imobile.
In fapt, la data de 20 octombrie a.c., in jurul orei 22.00, banuiţii ar fi patruns, prin efracţie, in boxele a doua imobile, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (ţevi din cupru, unelte electrice, cabluri electrice, componente de calculator şi alte bunuri).
Prejudiciul in valoare de aproximativ 4000 de lei a fost recuperat in totalitate.

###

Poliţiştii din Timişoara efectueaza cercetari faţa de doi tineri, de 24 şi 25 de ani, depistaţi, in flagrant delict, in timp ce sustrageau bunuri dintr-un imobil situat pe raza localitaţii Giarmata.

La data de 23 octombrie a.c., in jurul orei 21.50, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au depistat, in flagrant delict, doi tineri, de 24 şi 25 de ani, in timp ce sustrageau bunuri dintr-un imobil.
In fapt, banuiţii ar fi patruns, prin efracţie, in imobilul situat pe raza localitaţii Giarmata, iar din interior ar fi sustras doua boilere electrice.
Prejudiciul in valoare de aproximativ 2000 de lei a fost recuperat in totalitate de poliţişti.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de furt calificat, banuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva Timiş.

###

Un  tanar de 14 ani este cercetat de politisti dupa ce ar fi fost surprins de agentii de paza a unei societati comerciale in timp ce sustragea bunuri.

Politistii Sectiei 4 Timisoara efectueaza cercetari fata de un minor, de 14 de ani, banuit de furt din societate comerciala.
La data de 21 octombrie a.c., cel in cauza a fost retinut de agentii de paza a unei societati comerciale, dupa ce ar fi trecut de casa de marcat avand asupra sa mai multe bunuri (discuri diamantate), a caror valoare nu a fost achitata.
Prejudiciul in valoare de peste 2700 de lei a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind predate reprezentantilor societatii comerciale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.