Se impart consiliile de administratie la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.08.2016 15:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in  sedinta  ordinara in data de 31 august, ora 10.00, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ, cu urmatoarea ordine de zi:
1.    Proiect de hotarare privind aprobarea contractului-cadru de administrare a imobilelor din domeniul public al Judeţului Timiş.
2.    Proiect de hotarare privind acordarea dreptului de administrare a imobilelor situate in comuna Sacalaz, nr. 503, inscrise in CF nr. 400854 Sacalaz, nr. cadastral 4753/806/a Direcţiei de Asistenţa Sociala şi Protecţia Copilului Timiş.
3.    Proiect de hotarare privind aprobarea Contractului cadru de inchiriere ocazionala a Stadionului „Dan Paltinişanu” Timişoara.
 4.   Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
5.    Proiect de hotarare privind propunerea darii in administrarea Muzeului Naţional al Banatului a unor spaţii aflate in domeniul public al Judetului Timis.
6.    Proiect de hotarare privind constituirea Comisiei Speciale pentru intocmirea inventarului bunurilor care alcatuiesc domeniul public al Judetului Timis.
7.    Proiect de hotarare propunerea de modificare a “Programului de transport judetean de personae prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019”.
8.    Proiect de hotarare propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
9.    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii numarului de posturi din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
10.    Proiect de hotarare privind aprobarea metodologiei de stabilire a nivelului contributiei lunare de intretinere datorate de adulti cu handicap asistati in centrele rezidentiale publice pentru persoane adulte cu handicap sau de sustinatorii acestora.
11.    Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al  judetului Timis pe trimestrul II 2016.
12.    Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2016.
13.    Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii sumelor catre unitatile administrativ – teritoriale din judetul Timis pentru beneficiarii cu cerinte educationale speciale pe anul 2016.
14.    Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii de catre Judetul Timis a unui serviciu de consultanta in management.
15.    Proiect de hotarare privind aprobarea Master Planului actualizat la nivelul Judetului Timis privind sistemul de alimentare cu apa si canalizare, revizia 3.
16.    Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Consiliile de administratie ale unor unitati spitalicesti din Judetul Timis.
 17.   Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Timis in Consiliul consultativ al Inspectoratului Scolar Judetean Timis.
18.    Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului  Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Polul de crestere Timisoara”.
19.    Proiect de hotarare privind validarea reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Comitetul de organizare pentru constituirea Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica a Judetului Timis si desemnarea unor consilieri judeteni in calitate de membri ai Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica a Judetului Timis.
20.    Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant special.
21.    Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Timiş in Consiliul de Administraţie al Societatii IT Parc Management S.R.L.
22.  Intrebari,  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.