Se intampla la TIMISOARA!... FUMATOR denuntat si vanat de POLITIE la ORA 4 DIMINEATA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.04.2017 12:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali s-au deplasat in dimineaţa zilei de 14 aprilie, in jurul orei 04.00, la Bastionul Therezia, unde au fost sesizaţi ca in incinta unui local un barbat fumeaza, deşi acest lucru este interzis de Legea 15/2016.

La faţa locului, reprezentanţii localului au declarat ca nu au observat cand clientul a aprins ţigara, iar la verificare s-a constatat ca in interior nu se aflau scrumiere pentru ţigari.
Cel in cauza a fost sancţionat cu amenda de 100 de lei.
Poliţia locala reaminteşte ca potrivit prevederilor Legii nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, sanctiunile pentru fumat in spaţiile inchise sunt cuprinse intre 100 lei şi 500 lei pentru persoanele fizice, şi 5.000 şi 10.000 lei, cu sanctiunea complementara de suspendare a activitatii pana la remedierea situatiei care a dus la suspendarea activitatii la a doua abatere, pentru persoanele juridice.
Numai anul acesta poliţiştii locali au aplicat pentru fumat in spaţiile in care acest lucru este interzis de lege un numar de 193 sancţiuni in valoare de peste 18.000 lei, cele mai multe fiind aplicate persoanelor care au fumat in staţiile RATT, in incinta pieţelor agro-alimentare 700, Badea Carţan şi Iosefin, in parcuri langa echipamentele de joaca pentru copii, la Gara de Nord. Dar şi in unele localuri din zona Campusului Universitar.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.