Se umbla cu valuta falsa prin Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.05.2013 16:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat o persoană de sex masculin, cetatean roman, care a încercat să achite  cumpăraturile, la un magazin din Serbia, folosind două bancnote de 100 de euro false.
În data de 14.05.2013, orele 22.30, o persoană de sex feminin a sesizat poliţişti de frontieră din cadrul SPF Naidăş despre faptul că un cetăţean român s-a prezentat, la magazinul pe care îl deţine în localitatea Călugăra, solicitându-i să-i schimbe două bancnote a câte 100 de euro, cumpărând şi 7 pachete de tigări.
Ulterior aceasta a constatat că bancnotele primite sunt false, motiv pentru care a sesizat autorităţile române.
Urmare a celor sesizate poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Naidăş, în cooperare cu lucrători ai Postului de Poliţie Răcăjdia, au declanşat o acţiune specifică în urma căreia au identificat pe raza jud. Caraş-Severin, pe cetăţeanul român M.I.F., în vârstă de 24 ani, care a fost condus la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.
Bărbatul a declarat faptul că a achiziţionat din Timişoara, de la o persoană necunoscută, suma de 300 de euro, fără a şti că cele trei bancnote a câte 100 de euro fiecare sunt false.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.