Se va sista alimentarea cu gaze naturale in Timisoara. Vezi unde si cand!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.06.2014 15:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pentru efectuarea unor lucrari specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distributie va sista alimentarea cu gaze naturale in cursul zilei de luni, 30 iunie a.c., incepand cu ora 09.00, pe strazile Oituz, Sergent Constantin Muşat, Paul Chinezul, George Coşbuc, Regimentul 5 Vanatori, Piaţa Dr. I.C. Bratianu şi Piaţa Maraşti.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 21.00.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.