Sectia 2 a Politiei Locale s-a transformat in birou de consiliere

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.04.2013 14:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Direcţia Poliţia Locală Timişoara anunţă că, urmare a deficitului de personal şi a solicitării unui număr tot mai mare de poliţişti locali în stradă, pe teren, din această săptămână, Secţia 2 Poliţie Locală de pe str. Războieni s-a transformat în Birou Consiliere Cetăţeni.
Timişorenii din cartierele Ronaţ, Mehala, Lipovei, Aradului, Torontalului vor putea solicita informaţii, depune sesizări, expune probleme în aceeaşi locaţie, unde un număr de trei poliţişti locali le vor prelua spre soluţionare.
Ceilalţi poliţişti locali au fost repartizaţi în teren, în punctele în care s-a solicitat o mai intensă prezenţă a acestora, la diverse manifestări, la acţiunile din cartiere, în parcuri şi în alte locaţii în care situaţia operativă o impune.
Numărul de telefon al Biroului Consiliere Cetăţeni de pe str. Războieni este acelaşi, 0256.471.479, informaţii putând fi solicitate între orele 08.00-16.00, după care apelurile sunt direcţionate către Dispeceratul Poliţiei Locale de pe str. Avram Imbroane nr. 54.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.