Sedere ilegala cu 11 africani

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.03.2012 14:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Timiş, în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, Inspectoratul Judeţean pentru Jandarmi Timiş, au organizat în data de 17 martie o acţiune comună de depistarea străinilorcu şedere ilegală aflaţi pe raza teritorială a municipiului Timişoara.

Cu această ocazie au fost depistaţi nouă cetăţeni algerieni şi doi cetăţeni tunisieni, care nu au respectat regimul juridic al străinilor în România.

Din verificările efectuate, reiese faptul că toţi străinii depistaţi sunt intraţi ilegal în ţară şi la finalizarea procedurii de azil, ca urmare a respingerii cererilor aceştia nu au părăsit teritoriul României în termenul indicat de autorităţi.

Ca urmare a celor constatate, cetăţenii străini au fost conduşi la Centrul de Cazare şi Luare în Custodie Publică Bucureşti.

Totodată, a fost făcută propunerea de instruire a consemnelor de nepermitere a intrării în ţară, pentru o perioadă de cinci, conform ordonanţei privind regimul străinilor în România, republicată.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.