Sedinta CJT cu rocada PSD. La Muzeul Banatului...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.08.2014 15:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 27.08. 2014, ora 10, in sala consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordine de zi figureaza urmatoarele proiecte de hotarare:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de oportunitate pentru achizitionarea imobilului situat in municipiul Timisoara, Bd. General Dragalina, nr. 2, sediul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Dumitru Ciumageanu” Timisoara si efectuarea raportului de evaluare a acestuia.
2. Proiect de hotarare privind probarea inchirierii prin licitatie publica a unor spatii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
3. Proiect de hotarare pentru aprobarea modificarii partiale a anexelor nr. 1 si 2 ale Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 123 /25.06.2014 privind aprobarea inchirierii unor spatii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
4. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a atribuirii unor trasee din „Programul judetean de transport persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019” unui operator de transport rutier urmare licitatiei electronice din data de 08.08.2014, in vederea atribuirii licentelor de traseu.
5. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6. Proiect de hotarare privind alocarea unui spatiu in Palatul Administrativ pentru desfasurarea activitatii Biroului regional pentru Cooperarea Transfrontaliera Oradea -  punctul de lucru din judetul Timis pe perioada derularii Programului de Cooperare Transfrontaliera pentru Granita Ungaria  - Romania 2014 -2020.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii cotei de 0,6966% din capitalul social detinut de Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis la Societatea „TIMGAZ” S.A Buzias.
8. Proiect de hotarare privind probarea realizarii unui punct de alimentare cu energie electrica de 20 KV pe o suprafata de teren din incinta Stadionului „Dan Paltinisanu” Timisoara.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii de catre Societatea Salini S.P.A Roma Sucursala Bucuresti a unei portiuni din DJ 681 km 1+99, 5,  km 2+110 si km 3+250.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii numirii temporare a domnului Radosav Danut ca manager interimar al Muzeului Banatului Timisoara.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii Contractului de management al domnului Ilas Claudiu la Muzeul Satului Banatean Timisoara.
12. Proiect de hotarare privind numirea domnului Ilas Claudiu ca manager al Muzeului Banatului Timisoara.
13. Proiect de hotarare privind numirea managerului interimar la Muzeul Satului Banatean Timisoara.
14. Proiect de hotarare privind propunerea de desemnare a reprezentantului asiguratilor, delegat din partea Consiliului Judetean Timis in Adunarea Reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Acord de parteneriat intre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu” si Fundatia „ Sense” International Romania.
16. Intrebari. Interpelari. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.