Sedinta cu probleme... neuropsihiatrice la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.10.2015 21:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in  data de 28 octombrie 2015, ora 10, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17, cu urmatoarea ordine de zi:
1.     Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a Regulamentului de Organizare si Functionare a Sistemului de Parcare cu Plata din Timisoara, strada Sfantul Ioan, nr. 3.
2.     Proiect de hotarare privind propunerea aprobarii efectuarii pe un teren din domeniul public al Judetului Timis a unor lucrari in vederea realizarii Proiectului “Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in Judetul Timis”.
3.     Proiect de hotarare privind inchirierii unor spatii din imobilul Bastionul “Theresia” Timisoara.
4.     Proiect de hotarare privind darea in administrare a unor bunuri imobile si mobile Directiei de Prestari Servicii Timis si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat al Judetului Timis.
5.     Proiect de hotarare privind darea in administrare a unui teren din domeniul public al Judetului Timis catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
6.     Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
7.     Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
8.     Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
9.     Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al Judetului Timis pe trimestrul III 2015.
10.   Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a incadrarii sectorului de drum judetean DJ 680 Jdioara – limita de judet Caras Severin, km 15+526 – 22+024, in categoria functionala a drumurilor de interes local-drumuri comunale.
11.   Proiect de hotarare privind propunerea de incadrare in categoria drumurilor judetene a drumului communal DC 100A Gelu (DJ 692) – limita judet Arad, km 0+000 – 3+500.
12.   Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de fezabilitate (DALI) pentru proiectul de investitii “Reamplasarea Spitalului de Neuropsihiatrie Timisoara”.
13.   Proiect de hotarare privind propunerea de restructurare  a Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica Gavojdia din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
14.   Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii Protocolului  intre Consiliul Judetean Timis si Agentia Nationala de Administrare Fiscala in vederea colaborarii interinstitutionale pein schimbul de informatii.
15.   Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice pe anul 2016 al aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis.
16.   Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii Protocolului de colaborare intre  Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si INSOFT Development & Consulting S.R.L. Bucuresti in vederea organizarii unui Centru de videoconferinta ce va fi utilizat in scopul promovarii incluxiunii sociale si pentru derularea sesiunilor de formare online.
17.   Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
18.   Intrebari,  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.