Sedinta de Consiliu Local cu excedent, deficit, Barsasteanu si Geana

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.01.2013 16:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Membrii Consiliului Local al Municipiului Timişoara au fost convocaţi în şedinţă extraordinară, în data de 15.01.2013, ora 15,00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara din B-dul C.D. Loga nr.1.
Ordinea de Zi a şedinţei cuprinde:
1. Aprobarea Procesului-Verbal al Şedinţei extraordinare a Consiliului Local din data de 18.12.2012.
2. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier al domnului EHEGARTNER PETRU.
3. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier al domnului GRINDEANU SORIN.
4. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier al domnului BÎRSĂŞTEANU FLORICĂ.
5. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier al domnului GEANĂ NISTOR PAVEL.
6. Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acoperirii din excedentul bugetului local a deficitului secţiunii de dezvoltare aferent anului 2012.
8. Proiect de hotărâre privind Planul de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prestate de beneficiarii de ajutor social din Municipiul Timişoara pentru anul 2013.
9. Proiect de hotărâre privind reactualizarea documentaţiei tehnico-economice pentru realizarea obiectivului de investiţie publică „Clădire educaţională multifuncţională la Grădina Zoologică Timişoara”, (faza:proiect tehnic, caiete de sarcini, detalii de execuţie, devize, listele de cantităţi) şi susţinerea financiară a subprogramului.
10. Adresa nr.SC2013 – 510/09.01.2013 a Serviciului Bancă de Date Urbane şi Cadastru referitoare la nominalizarea unui nou preşedinte al Comisiei de Atribuire sau Schimbare de Denumiri la Străzi, Parcuri, Pieţe constituită prin Dispoziţia nr. 2626/2008, modificată.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.