Sedinta de la o zi la alta la Consiliul Judetean

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2013 11:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judeţean Timiş a fost convocat în şedinţă extraordinară în data de 10 aprilie 2013, ora 10, în Sala consiliului din Palatul Administrativ, cu următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea achitării cotizaţiei către Asociaţia ,,Baschet Club Timişoara”
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea achitării cotizaţiei către Asociaţia ,,ACS Poli Timişoara”
3. Proiect de hotărâre privind finanţarea unor structuri sportive
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Consiliului Judeţean Timiş cu Consiliul local al oraşului Jimbolia şi Consiliul local al comunei Comloşu Mare în vederea finanţării căminelor pentru persoane vârstnice
5. Proiect de hotărâre privind acordul pentru realizarea proiectului „Staţiei de epurare ape uzate” pe parcela concesionată în PITT, de SC Prospero SRL Timişoara
6. Proiect de hotărâre privind declararea de interes judeţean a proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de asistenţă pentru proiectul dintre Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare şi SC Aquatim SA şi Judeţul Timiş cu privire la proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare al judeţului Timiş”
8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii CJ Timiş nr. 29/2013 (Hotărârea privind desemnarea membrilor comisiilor de evaluare şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor pentru evaluarea performanţelor manageriale, pe anul 2012, ale managerilor instituţiilor publice de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Timiş).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.