Sedinta extraordinara a cainilor cu si fara stapan

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2013 13:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local al Municipiului Timişoara a fost convocat în şedinţă extraordinară în data de 14.03.2013, de la ora 15, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara din B-dul C.D. Loga nr. 1.
Ordinea de zi a şedinţei cuprinde:
1. Aprobarea Procesului-Verbal al Şedinţei ordinare a Consiliului Local din data de 26.02.2013.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării de către Municipiul Timişoara a unui împrumut în valoare de maxim 5.648.198,89 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr.3/2013 privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea unor arierate din economie, alte măsuri financiare, precum şi modificarea unor acte normative.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării de către Municipiul Timişoara a unui împrumut în valoare de maxim 10.604.834 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr.3/2013 privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea unor arierate din economie, alte măsuri financiare, precum şi modificarea unor acte normative.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea termenului prevăzut la art.4 din Hotărârea Consiliului Local nr. 293/18.12.2013 - pentru însuşirea protocolului privind schimbul de imobile între Municipiul Timişoara, pe de o parte şi S.C. Art SRL şi SC Al Fer Crom Design SRL pe de altă parte şi aprobarea schimbului între Municipiul Timişoara, pe de o parte şi SC Art SRL şi SC Al Fer Crom Design SRL pe de altă parte, precum şi eliberarea spaţiului suprateran afectat de construcţia de sticlă cunoscută sub denumirea de “Acvariu”.
5. Proiect de hotărâre privind înaintarea către Guvernul României a propunerii de emitere a unei Hotărâri de Guvern pentru scoaterea din domeniul privat al Statului Român şi din administrarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a terenului situat în parcela cu nr. cadastral A 638/1/1, în suprafaţă de 1,58 ha, şi includerea acestui teren în domeniul public al Municipiului Timişoara şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara, judeţul Timiş, în vederea extinderii Pieţei de Gros în Zona Ovidiu Balea, Timişoara.
6. Proiect de hotărâre privind declararea zonei Piaţa Victoriei din Timişoara ca zonă prioritară de protejare şi intervenţie asupra clădirilor aparţinând Ansamblului Urban Interbelic „CORSO”.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii dintre Municipiul Timişoara şi Universitatea Politehnica din Timişoara în vederea finalizării unei construcţii „Sală Polivalentă”.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii la Căminul Pentru Persoane Vârstnice Timişoara.
9. Proiect de hotărâre privind înscrierea în Cartea Funciară a imobilului „LOT nr.1” având suprafaţa de 2162,0 mp.
10. Proiect de hotărâre privind înscrierea în Cartea Funciară a imobilului „LOT nr.1” având suprafaţa de 21.356,0 mp.
11. Proiect de hotărâre privind incheierea unui contract de inchiriere pentru spatiul din Timisoara, str.Cronicar Neculce nr.1 cu Asociatia Handicapatilor Locomotor Timis.
12. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata impozitului aferent clădirii situate în Timişoara str. Ana Ipătescu nr. 54, datorat bugetului local al Municipiului Timişoara pentru anul fiscal 2013, Asociaţiei „Societatea Română Speranţa”.
13. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata impozitului aferent clădirii situate în Timişoara, Str. Gheorghe Bariţiu nr. 18, datorat bugetului local pentru anul fiscal 2013, Asociaţiei „Serviciului de Ajutor Maltez”.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare termică imobil Al. Martir Andrei Istvan, nr. 1-3”.
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare termică imobil Str. Sirius, nr.11-13”.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare termică imobil B-dul Sudului, nr.6-8”.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare termică imobil B-dul Sudului, nr.2-4”.
18. Proiect de hotărâre privind prelungirea cu un an a colaborării Consiliului Local al Municipiului Timişoara cu Asociaţia Societatea Română Speranţa.
19. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru gestionarea câinilor cu şi fără stăpân din Municipiul Timişoara şi a animalelor de companie.
20. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a Spaţiului Comercial, situat în imobilul din str. F. Mercy nr.4, la pretul de 55.000 euro.
21. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă SAD 4, situat în imobilul din B-dul Regele Carol I nr.8, la preţul de 20.000 euro.
22. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 393/27.10.2009 privind domeniile serviciilor publice şi locurile în care contravenienţii vor presta activităţi în folosul comunităţii şi a Anexei la această hotărâre.
23. Proiect de hotărâre privind acceptarea donaţiei pentru terenurile ce fac obiectul Hotărârii Senatului Universităţii de vest Timişoara nr. 17/20.02.2013, terenuri înscrise în CF nr. 432771 Timişoara şi CF 432769 Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.